Även Cincinnati tackar för sig!

Även Cincinnati tackar för sig!

Ja, nu är det äntligen dags! Efter tre månader vid GKN Cincinnati är det dags för mig att få ta ut min efterlängtade semester. Det känns både lite sorgligt, men även som att det var på tiden, att lämna Cincinnati och ladda upp batterierna inför den stundande nystarten med nya arbetsuppgifter inom rymdturbiner vid Trollhättan.

De tre månaderna har gått både fort och långsamt. Vissa tillfällen har man stått med arbetsuppgifter som har varit såpass intressanta att man knappt kunnat släppa taget i slutet på dagen, medans andra dagar har varit betydligt mer långsamma när man haft flertalet uppgifter ute och väntar på svar från andra personer.

Då det inte direkt funnits någon användning för min kunskaper inom flyg och rymdteknik i Cincinnati, har jag fått förlita mig väldigt mycket på mina kunskaper inom Word och Excel. För att inte tala om att utveckla sagda kunskaper?

Mina arbetsuppgifter har varit väldigt varierande då jag har gjort allt ifrån att vara delaktig vid större möten, till att skriva ihop en företagsöverskridande förändringshanterings policy, till att införa ett nytt dokumentshanteringssystem, skriva ihop ett VBA och macrobaserat excelark som hanterar mätdata ifrån mätmaskiner, till att slutligen göra ett excelark för användning vid kapacitetsplanering.

Kort och gott troligtvis inget jag någonsin skulle fått för mig att göra som aerodynamiker i Trollhättan. Men jag är väldigt glad över att ha fått vara med om denna resan och ser fram emot vad de framtida utmaningarna blir!

Till sist kommer här ett par bilder från mina månader i USA, nu väntar semester!

Vid ett besök vid det amerikanska flygvapenmuséet i Dayton fick man möjligheten att gå och kika på denna pärla!
Cincinnati har en väldigt fin skyline nattetid, här är vyn ifrån Mt. Adams
Vi passade på att gå och lyssna på lite musik på fritidenockså. Här var det Floggin Molly som besökte staden!
Korv med bröd på IKEA var lika billigt här som hemma!
Som tack för ett väl utfört arbete fick både jag och Maria varsin present. Fantastiskt roligt, något av en udda souvenir att ta med sig hem!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.