Training Days

Training Days

Denna vecka har det varit Training Days för många av teknikavdelningarna på GKN Aerospace i Trollhättan. Dessa utbildningsdagar är ett återkommande evenemang två gånger per år där vi anställa får möjlighet i att förkovra oss i ämnen som vi kanske inte annars arbetar med dagligen. Föreläsningarna har behandlat allt från interna strategier och aktuella teknikutvecklingsprojekt, via förhandlingsteknik, leanstrategier och Excel-verktyg till medarbetarinvolvering och stresshantering. De flesta utbildare har varit GKN-interna experter som arbetar här i Trollhättan, men även gästföreläsare från Volvo Lastvagnar och vårt holländska systerbolag Fokker har besökt oss för att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Som nyanställda traineer är vi extra uppmuntrade att delta i utbildningarna och suga åt oss så mycket nya kunskaper som möjligt. Personligen uppskattade jag framförallt den inspirerande föreläsningen i förhandlingsteknik som gav oss värdefulla verktyg inför framtida förhandlingar kring kontrakt och tekniska specifikationer med kunder och leverantörer. Strategierna är ju dessutom minst lika användbara på det personliga planet vid argumentationer med föräldrar, partners och framtida barn!

Att få chansen till alla spännande utbildningar som GKN erbjuder, även utanför Training Days, är ett privilegium och det märks att företaget verkligen satsar på såväl vår personliga som karriärmässiga utveckling!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.