Bohusgården

Bohusgården

Hallåhallå!

Mitten av oktober är här och hösten gör återigen entré. Löven ändrar färg på träden, dagarna blir kortare och regnet öser ner i fruktansvärda mängder. Ruggigt enligt många – men håll ut, för snart är det ändå jul.

För att bryta av vardagen har vi traineer spenderat två dagar på Bohusgården Hotell & Konferens (aka fika, godis och glass i mängder) i Uddevalla. Dessa två dagar har förgyllts av solljus och fokus på utveckling, både individuellt och som grupp. Under första dagen fick vi lära känna varandra bättre genom övningar kopplade till gruppdynamik. Vi fick dessutom besök av Christopher Sörensen från HR som hjälpte oss identifiera och diskutera gruppens individuella och gemensamma styrkor. På kvällen väntade spa och god mat, samt några intensiva omgångar biljard och shuffle board.

Andra dagen inleddes med ett case för att öva på vår förmåga att lösa problem i grupp. Efter det diskuterade vi våra samt företagets mål och förväntningar på traineeprogrammet. Vi fick även besök av Fredrik Wallin och Peter Stommendal från Strategi-avdelningen som presenterade GKN Aerospace Engines övergripande strategi och vision, vilket satte vårt framtida arbete i ett större sammanhang.

Det var två väldigt roliga och intensiva dagar där vi bland annat lärde oss många nya saker om varandra. Nu återgår vi till vår första rotation och nästa vecka kommer ett inlägg från Alexander om hans tid på avdelningen Strategi & Affärsutveckling.

På återseende!

Ps. Söker du exjobb? Glöm inte att kika in förslag på projekt hos oss på GKN Aerospace i Trollhättan här!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.