Tiden går fort när man har kul!

Tiden går fort när man har kul!

Ännu en traineerotation som är över och en ny påbörjad. Tiden på inköp har varit givande och jag har arbetat med leverantörssäkring, förbättringsarbete och elimineringsprocessen. Att få förståelse för hur vi hanterar våra leverantörer, vilka problem som dyker upp och hur mycket arbete som krävs för att få detaljer som håller de höga kvalitetskraven samt leveranstiderna är definitivt något jag kommer att ta med mig.

Nästa rotation blir på Commercial där jag kommer arbeta bland annat med visualisering av nya affärer samt skapa en databas för uppföljning av affärer. Som ni märker så har man som trainee många möjligheter till varierade arbetsuppgifter och att arbeta inom olika funktioner för att förstå helheten. Förutom alla spännande projekt kopplat till verksamheten arbetar GKN Aerospace aktivt med att bidra till ett bättre samhälle. Traineerna har startat ett nytt initiativ som heter RiHi (The Refugee integration Hub initiative) med visionen att understödja asylsökande ingenjörers integration i det svenska samhället och verka för skapandet av praktikplatser. Detta kommer att ske genom en föreläsningsserie för att förmedla nödvändig information till berörda parter och en praktikmässa för att skapa kontaktytor mellan näringslivet och asylsökande som leder till praktikplatser. Läs mer om initiativet RiHi på Facebook eller malia oss på info.rihi@gmail.com om du vill engagera dig.

Är DU intresserad av att göra en liknande resa och att utveckla verksamheten samtidigt med möjligheten att bidra till en samhällsinsats? Sök då traineeprogrammet genom att Klicka Här. Vill ni veta mer så kan ni kontakta oss eller besök oss på arbetsmarknadsmässorna LARV, LARM eller CHARM. GKN Aerospace kommer att vara i Luleå och ställa ut på LARV onsdagen den 20 januari.

Kom och prata med oss!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.