HR-rotation i Bristol, England

HR-rotation i Bristol, England

Hej allihopa och glad midsommar!

Som ni vet är vi 2020/2022-traineer just nu utomlands för våra sista rotationer, där jag precis som Emma hamnade i Bristol. Kanske kommer ni ihåg nyheten om att Eunice slog till i Storbritannien, den värsta stormen på decennier? Det var då jag flyttade hit. Tur nog har vädret bara blivit bättre sedan dess och vi har äntligen fått lite sommarvärme! Dock ser det ut att komma lite regn nu under midsommar men ja, vad är midsommar utan regn egentligen?

Sedan jag kom till England har jag jobbat inom Human Recourses där jag är en del av det globala Talent & Engagement-teamet. Jag jobbar från Global Technology Center här i Bristol och resterande av teamet är utspridda över England, tur att vi lärt oss mycket om distansarbete och digitala möten på sistone! Arbetet inom HR är helt nytt och väldigt annorlunda från allt annat arbete jag tidigare gjort men jag lär mig otroligt mycket! Mitt arbebte inom HR har egentligen varit indelat i två kategorier, evenemang och Learning & Development. Med det sistnämnda har jag jobbat mycket bakom kulisserna i våra så kallade Learning Management Systems, Wilbur och LinkedIn Learning.

Det första eventet jag engagerade mig i under min rotation var Recognition of Learning, en ceremoni på Aerospace museet i Bristol. Under Concordens vingar firade vi kollegor runt om i företaget för deras prestationer under de senaste två åren och som en del av detta event fick även 2019/2021 traineerna sina diplom. Under samma vecka hade också 2021/2023 sin första utvecklingsvecka, som Moa tidigare skrivit om, vilket innebar en intensiv start på min rotation men en otroligt rolig vecka där många fina minnen skapades!

Recognition of Learning 2022 – Aerospace Museum Bristol

Efter detta event i mars var det lite till i början av maj när jag, Emma, ​​Jens och Marcus åkte till Paris i för att sedan ladda om inför vår tredje utvecklingsvecka i USA när även Robin var med! Men först och främst, Paris och JEC World. JEC World är en internationell kompositmässa där vi traineer hjälpte till i vår monter och gick runt på mässan där vi inspirerades av alla andra utställare. Under dagarna i Paris samlade vi på oss ny kunskap kring kompositer och våra produkter samtidigt som vi också fick möjligheten att skapa nya värdefulla kontakter!

JEC World – Composite Show, Paris 2022

Efter en veckas återhämtning hemma i Bristol möttes vi alla fem upp för vår tredje och sista utvecklingsvecka på vår Newington site i Connecticut. Under veckan fick vi lära oss om coaching, presentationer och förhandlingar och där emellan hade vi nöjet att träffa amerikanska rekryteringsteamet och Engines Talent-team, och även kasta lite yxor! Innan vi lämnade USA passade vi också på att besöka Pratt & Whitneys Customer Training Center där vi fick se våra produkter monterade på motorerna. Sedan avslutade vi såklart resan med ett besök på Intrepid Sea, Air & Space Museum i ett soligt New York!

Besök hos Pratt&Whitney

Jag kan inte riktigt förstå var tiden har tagit vägen. Vi har snart varit här i två år vilket innebär att vi är klara som traineer till hösten och jag vill passa på att tacka min traineegrupp för allt, vilket resa det varit! Men innan jag är klar som trainee och innan jag lämnar England avslutar jag min rotation med ett sista projekt, Farnborough International Airshow, ett av världens största flygevent! Alla globala traineer från både 2020/2022 och 2021/2023 träffas här i England för eventet så jag slår vad om att ni kommer att höra mer om det lite längre fram!

Ha en bra sommar allihopa!

/My

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.