I´m leaving on a jet plane…

I´m leaving on a jet plane…

Idag är min sista arbetsdag i staterna. Det är både skönt och sorgligt, skönt att få komma hem och få semester men sorgligt för att jag inte vet när/om jag kommer tillbaka. Jag har verkligen trivts här borta, amerikaner är trevliga och lätta att prata med. Vädret måste man ju också nämna om man är svensk och det har varit fantastiskt bra. Ändå verkar de som bor här inte sådär jättenöjda med vädret men det är väl typiskt mänskligt, inget är någonsin bra nog. Jag kan varmt rekommendera ett besök här iaf. New York var riktigt mäktigt. Var nästan så man kände att man varit där förut, troligen p.g.a. alla filmer och serier man sett som utspelat sig där. Central Park var nog min favorit, en oas mitt i all stress.

 

Nä jag tror jag bryter här, detta får bli min sista officiella handling som trainee på Volvo Aero.

Vi ses hemma i Sverige!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.