En kaffe på Driveline

En kaffe på Driveline

Andreas,

Har du någonsin undrat över vem det är som får bilar att köra? Tydligen är det GKN! Precis som att vi på Aerospace säger ”making things fly”, är Drivelines slogan ”we make cars drive”. Kan du gissa GKNs hypotetiska damsugarbolags löfte?

”We make things suck!”

Vi hälsade på GKN Driveline utanför Paris för att lära oss mer om vårt systerbolag. Det var en oerhört givande visit. Vi träffade bland andra en program manager, en commercial manager, en engineering manager och den som var site manager. De berättade engagerat om deras verksamhet och visade entusiastiskt upp några av deras drivknutar och drivaxlar samtidigt som de gav avancerade tekniska redogörelser för hur de fungerade och hade utvecklats. Det var sannerligen kul att träffa dessa inspirerande och trevliga människor. Vi är evigt tacksamma för deras gästvänlighet. Jag kan rekommendera att du åker dit.

Atmosfären på företaget skulle du känna igen väl. Precis som Aerospace betonar Driveline hög kvalitet, innovation och avancerad teknologi. Den största skillnaden mellan företagen, förutom att de gör prylar till bilar och vi till flygplan, är kaffet. Vi bjöds på ett otroligt gott kaffe som det serverades grädde till. Se till att ta dig en kopp när du är där, fransoserna är som allmänt känt väldigt bra på drycker av alla möjliga slag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.