Snart sommarlov!

Snart sommarlov!

Hej igen!

Vad tiden går. Snart är det ett år sedan vi, traineekullen-21, började på GKN Aerospace i Trollhättan. För somliga blev det att flytta till en helt ny stad, för andra att flytta hem. Vårt första år blev ett händelserikt år med blandade nivåer av restriktioner till följd av pandemins vågor.

Trots det har vi fått uppleva en hel del roligt tack vare traineeprogrammet och vi ser fram emot vad nästa år har att erbjuda. För några veckor sedan påbörjade jag min tredje rotation på rymdprogrammet och fick möjligheten att medverka på Universuems Rymddag den 19 juni. Jag, tillsammans med Marcus Broberg, skötte vår VR upplevelse med Ariane 6 raketen. Under dagen fick vi besök av astronauten Jessica Meir, en svenskamerikansk astronaut som spenderat 205 dagar i rymden. Mitt i hennes hektiska schema fick hon chansen att prova vår VR upplevelse.

Från vänster: Moa Lubell, Jessica Meir, Marcus Broberg

Vi traineer hade även en sommaravslutning för att sammanfatta året och prata om hur vi kan öka vårt engagemang på arbetsplatsen. Dagen avslutades med en svettig runda minigolf där tjejerna dominerade. Better luck next time boys. 😉

Nu kommer bloggen gå på sommaruppehåll och när vi är tillbaka är det dags att välkomna de nya traineerna. Vi vill även passa på att tacka traineerna 2020 för deras inlägg om utlandsrotationerna, det har verkligen inspirerat oss och vi längtar tills vi får åka iväg.

Ha en bra sommar,

Moa

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.