MIN FÖRSTA ROTATION!

MIN FÖRSTA ROTATION!

Hej! Nu är det dags att uppdatera vad jag (Rasmus) har gjort den senaste tiden på min första rotation, Kvalitet (Quality Systems). Här på avdelningen håller vi hög kvalitet när det kommer till kvalitetsfrågor. Vi arbetar med allt från förvaltningen av OMS (Operational Management System) till att analysera interna och externa kvalitetsproblem. För att kunna göra detta behövs det väldigt mycket data, och det är där jag kommer in i bilden. Mitt projekt handlar nämligen om att hämta data från olika databaser för att sedan analysera och illustrera data så att vi kan följa upp trender och basera våra beslut på fakta. Då jag inte hade någon tidigare erfarenhet av databaser har många timmar av mitt arbete bestått av att jag har lärt mig SQL (Structured Query Language) för att då kunna hantera den data vi har här på GKN. Jag har även fått chansen att vara med på andra aktiviteter, till exempel så fick jag vara med på en kundrevision där GE (General Electric) genomförde en PPR (Priority Part Review) under 3 dagar, vilket var väldigt intressant och lärorikt.

Detta var allt för denna gången, trevlig helg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.