Training Days, telefonmöte och dressyr

Training Days, telefonmöte och dressyr

Som vanligt är det fullt ös – både på jobbet och på fritiden. Så det har faktiskt varit lite skönt med några fyradagarsveckor på sistone pga. högtider och student. Sedan jag skrev sist har vi haft ytterligare en omgång av Training Days här i Trollhättan. Denna gång var inga pass obligatoriska utan vi valde helt efter behov och preferens. För min del blev det lite av varje; RM 12, Design Practice Welding, Materialteknik, Exportkontroll m.m. Detta var även ett bra tillfälle att sätta sig in i lite, för mig nya, arbetsinstruktioner inför planerade arbeten.

Under försommaren så har vi också hunnit med två telefonmöten (hela traineegruppen + traineeansvariga från HR). Det har varit kul att höra hur alla har det och hur vardagen är på respektive arbetsplats och i respektive land. Kul att höra att alla är som vanligt och att mötena blir nästan som när vi träffas på riktigt! =)

När det gäller fritiden så har tävlingssäsongen kommit igång på allvar – härligt! Vi har väl inte fått något strålande tävlingsresultat än, men eftersom vi just nu klättrar lite i utbildnings- och svårighetsgrad är det mer fokus på att få till en bra helhet och känsla i ritterna. Denna vecka pågår uppladdning och träning inför nästa tävling som är på lördag. Ska bli skoj!

Tidigare idag hade vi möte om min planerade utlandspraktik hos Snecma i Vernon (Frankrike). Det ser lovande ut, vilket är härligt efter vårens tidigare äventyr gällande utlandspraktik!

 

Må så gott!                                                                                                                                  Isabelle

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.